spacer.png, 0 kB

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11 - 17 uur

NB: Op zondag géén reserveringen mogelijkContactgegevens

Het Oude Theehuys
(terrein Duin en Bosch)
Oude Parklaan 8
1901 ZZ Castricum

tel: 0251-651949
e-mail:
info@hetoudetheehuys.nlVoorgaande nieuwsbrieven

facebook
Het Oude Theehuys werd
mede mogelijk gemaakt door:


Stichting Doen
Stichting Doen


Het Rabobankcooperatiefonds
Het Rabobankcoöperatiefonds


Oranje Fonds
Het Oranje Fonds


Het SKAN fonds
Het SKAN fonds


Het Fonds Psychische Gezondheid
Het Fonds Psychische Gezondheid


Britt-mode


Image
Marina Fotografie


Rotary Uitgeest Kennemerland

Interieurontwerp
Steina Thorvardsdottir


De Vree Architecten BNA

Buro Stof

BV Kantoorcentrum POA


en alle andere
Vrienden van het Theehuysspacer.png, 0 kB
Home
Chansonnier Edouard en podiumdichteres Gisele Vranckx in het Oude Theehuys - zaterdag 10 augustus
Bonjour Brigitte, mijn naam is Edouard”, zo kwam begin deze zomer een mailtje binnen bij het Oude Theehuys: “ik ben een Franse zanger die net in Bakkum is verhuisd. Graag zou ik in het oude thee huys willen zingen. Heb je belangstelling? In de bijlage een eigen lied... maar mijn repertoire gaat ook om liederen van Charles Aznavour, J.Brel, Edith Piaf, Julien clerc, Gilbert Becaud, etc... D'accord ?” 
Een chansonnier in Bakkum? Edouard is in 1973 geboren in Frankrijk in de Bourgogne en kwam in 2001 naar Nederland. Hij begon zijn zangcarriere in een pop-band maar realiseerde zich al snel dat  zijn passie ergens anders ligt: chansonnier en singer/songwriter. Kortom, tijd voor een kennismaking met Edouard, chansonnier te Castricum. 
 
Image 
 
Dat geldt ook voor de van oorsprong Vlaamse Gisele Vranckx, podiumdichteres “van hart tot hart”. Ze won de publieksprijs van een landelijke gedichtenwedstrijd, werd uitgekozen tot dichttalent door de krant De Spits waarin ze geregeld publiceerde en verkozen als beste vrouwelijk slammer (slammen: een expressieve vorm van gedichten voordragen). Haar gedichten werden in Den Haag levensgroot geëxposeerd en geveild. Van haar debuutbundel “Licht en Donker” in 2007 was de eerste druk direct uitverkocht. Jongstleden mei 2013 kwam haar derde dichtbundel “levensproces” uit die eveneens meteen was uitverkocht. Haar grootste inspiratiebron is het leven met zijn ups en downs. Poëzie betekent voor haar communicatie van hart tot hart. 
Optredens op zaterdag 10 augustus van chansonnier Edouard en podiumdichteres Gisele Vranckx: Franse chansons en poezie gebracht in een sfeervolle omgeving, als het even kan op het terras. Om van te genieten bij al het heerlijks dat Het Oude Theehuys te bieden heeft. Er zijn geen entreekosten.
Zaterdag 10 augustus van 14 tot 16 uur in Het Oude Theehuys. Ingang Zeeweg, Dijk en Duin Castricum www.hetoudetheehuys.nl
 
Image 


 
Uit de Kunst in Castricum - Zaterdag 6 en Zondag 7 juli

Klik op het plaatje voor het hele programma! 

Image 

 
Uit de Kunst in Castricum

Ga naar de site van Uit de Kunst!

Image 

 
Het Oude Theehuys is 1e en 2e Pinksterdag geopend!
 
Zaterdag 18 mei saxofoonkwartet - Arti Shock
Op zaterdag 18 mei treedt saxofoonkwartet “Arti Shock” uit  Hoofddorp op in Het Oude Theehuys. Het kwartet bestaat in de huidige vorm 3 jaar, al moet vermeld worden dat ze voor dit optreden een jong talent hebben weten aan te trekken in de persoon van Steven de Vries op altsaxofoon.
Het repertoire is afwisselend te noemen: jazzstandards, stukken uit The Great American Songbook, latin, tekenfilmmuziek en tango’s van Astor Piazolla.  Het kwartet wordt gecoached  door Willem van Merwijk  die ook voor het kwartet arrangeert en zij zullen van hem enkele uitvoeringen ten gehore brengen.

Het kwartet bestaat uit: Axel van Luijk op sopraan- en altsaxofoon, Steven de Vries op altsaxofoon, Kristel Knebel op tenorsaxofoon en Huibert Geesink op baritonsaxofoon.
Het optreden begint om 14.00 uur. Het beloofd een “swingende” middag te worden!

Image 
 
Zaterdag 27 april van 14 tot 16.00 uur Franse Piaf-songs in Het Oude Theehuys

Franse Piaf-songs in Het Oude Theehuys

Zaterdag 27 april wordt Het Oude Theehuys wederom vereerd met buitenlands bezoek.
Mary Zoo is de artiestennaam van de, van oorsprong Zwitserse,  Christine Zufferey.
Zij was in Boston-USA onderdeel van een vrouwen-rock band ZIAF.
Christine is nu in Nederland voor haar folk-rock solotour en gaat hierna door naar diverse podia in Parijs en Geneve.
De folk liedjes die zij solo brengt op gitaar als Mary Zoo borduren voort op een fantastisch repertoire van Piaf songs die ze eerder als ZIAF, zeer verdienstelijk, ten gehore bracht. 
Sfeervolle Franse songs die mooi aansluiten bij de tijd van het jaar! Om van te genieten bij al het heerlijks dat Het Oude Theehuys te bieden heeft.
Iedereen is welkom, geen entreekosten.
Zaterdag 27 april van 14 tot 16 uur in Het Oude Theehuys. Ingang Zeeweg, Dijk en Duin Castricum 
www.maryzoo.com

Image 

 
Zaterdag 9 maart -14 uur Tea jam met twee singer-songwriters: Peggy van Ligten-Yolanda Hulscher

Image 

Yolanda Hulscher
Yolanda Hulscher is zangeres en gitariste en presenteert zich de laatste jaren vooral als singer-songwriter. Een pittige dame met een stevige stem. Yolanda componeert Engelstalige liedjes, in een stijl tussen pop en rock, afgewisseld met een enkele ballad. De teksten gaan vaak over haarzelf; over verwachtingen, vriendschap, teleurstellingen en de liefde. De laatste maanden speelt zij regelmatig met gitarist Jur Marsman, drummer Joey Duijm en basgitartiste Kim Rademakers. Kim zal er in het Theehuys in ieder geval bij zijn.
https://www.youtube.com/watch?v=JuiZliKe7mE

Peggy van Ligten
Peggy van Ligten komt uit een muzikale familie en dat is te horen.
Ze schrijft haar eigen nummers. Haar stijl is ingetogen, melodieus en warm. Peggy is een begaafd gitariste en heeft een prachtige stem. Kim Rademakers gaat haar ondersteunen op de bas.
https://www.youtube.com/watch?v=L1sEdffmxzk

Image

 
Zaterdag 9 februari - Jet Black Pearl

 Image

Jet Black Pearl

Zaterdagmiddag 9 februari vanaf 14.30 uur een wel heel bijzondere artieste!
Jetty Swart is van oorsprong Nederlandse. Ze trok naar zuid-Frankrijk met haar accordeon waar ze haar muziek carriere begon met het spelen op straat en tijdens diverse festivals. Ze vormde een band om zich heen en trok verder naar Californie/USA.
En nu weer terug zoals zij begon; solo. Maar met haar zang in drie talen en haar zeer karakteristieke stem, met al haar instrumenten, kan ze zichzelf in een klein cabareteske orkest omvormen..Ze maakt een heuse one-woman show van haar optreden, zingend en zichzelf begeleidend op de accordeon, fluit spelend, human beatbox, muziekdoos en speelgoed piano. Haar muziek wordt omschreven als een zigeuner feestje waar Nina Hagen en Edith Piaf, Lauri Andersson en Bjork elkaar ontmoeten...
Op haar tour door Europa doet zij Het Oude Theehuys aan!
Komt dat horen komt dat zien!


http://www.jetblackpearl.com

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 12 - 22 van 104
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates Joomla tutorials joomla themes