spacer.png, 0 kB

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11 - 17 uur

NB: Op zondag géén reserveringen mogelijkContactgegevens

Het Oude Theehuys
(terrein Duin en Bosch)
Oude Parklaan 8
1901 ZZ Castricum

tel: 0251-651949
e-mail:
info@hetoudetheehuys.nlVoorgaande nieuwsbrieven

facebook
Het Oude Theehuys werd
mede mogelijk gemaakt door:


Stichting Doen
Stichting Doen


Het Rabobankcooperatiefonds
Het Rabobankcoöperatiefonds


Oranje Fonds
Het Oranje Fonds


Het SKAN fonds
Het SKAN fonds


Het Fonds Psychische Gezondheid
Het Fonds Psychische Gezondheid


Britt-mode


Image
Marina Fotografie


Rotary Uitgeest Kennemerland

Interieurontwerp
Steina Thorvardsdottir


De Vree Architecten BNA

Buro Stof

BV Kantoorcentrum POA


en alle andere
Vrienden van het Theehuysspacer.png, 0 kB
Home
Het Oude Theehuys op de Kerstmarkt in Bakkum

Kerstmarkt BakkumZondag 23 december 2007 stonden wij op de Kerstmarkt in het centrum van Bakkum. Er kwamen veel mensen op af. De sfeer was dan ook goed op het pleintje, een prachtige kerstboom, samenzang en warme drankjes. Wij stonden er met, natuurlijk,  thee, gluhwijn, koekjes en chocolade. Het Oude Theehuys verwelkomde hier haar eerste "Vriendendonaties". Voor minimaal 10 euro kon men Vriend worden van het Oude Theehuys en ontving je de orginele Theehuys -fietsbel! Vele mensen vulden onze vriendenkaart in  en steunen daarmee ons initiatief. We spraken vele enthousiaste  mensen die ons een warm hart toedragen en bij willen dragen in de tot standkoming van Het Oude Theehuys!!

 
Beaujolais Primeur proeverij bij de Rotary

WijnproeverijOp dinsdag 20 november houdt de Rotary Uitgeest-Kennemerland een Beaujolais Primeur wijnproeverij. De opbrengsten van deze avond komen ten goede aan Het Oude Theehuys en het Hospice in Beverwijk.

De proeverij begint om 20 uur 's avonds. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Rotary Uitgeest-Kennemerland i.o.

Lees meer...
 
Zon, taart en tapas bij Dansende Duinen
Drukte bij festivalHet was een stralend, warm weekend en vrijdagavond stonden we op een zwoele zomeravond bij het openluchttheater van Duin en Bosch. Het festival werd geopend door de Fanfare van de eerste liefdesnacht. In de pauze en na afloop schonken we heerlijke wijn en zalige sapjes. Ook hadden we een verscheidenheid aan tapas. Wat kon een mensch nog meer wensen op zo'n mooie zomeravond...
Lees meer...
 
Het Oude Theehuys

ImageHet Oude (Thee) Huys is een voormalige duinboerderij mooi centraal gelegen op het voormalig terrein van Duin en Bosch, tegenwoordig Dijk en Duin, een instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg locatie Bakkum/Castricum. Het Oude Huys stamt uit 1740 . In de 19e eeuw behoorde de boerderij tot het landgoed van Koning Willem I.

Lees meer...
 
Bijzondere ontmoetingsplek

Interview in De Castricummer van 28 februari 2007

De initiatiefgroep Het Oude Theehuys maakt zich sterk om het Oude Huys weer open te stellen. Samen met Dijk en Duin, Stichting Roads en drie buurtbewoonsters onderzoeken zij of openstelling mogelijk is.

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 100 - 104 van 104
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates Joomla tutorials joomla themes