spacer.png, 0 kB

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11 - 17 uur

NB: Op zondag géén reserveringen mogelijkContactgegevens

Het Oude Theehuys
(terrein Duin en Bosch)
Oude Parklaan 8
1901 ZZ Castricum

tel: 0251-651949
e-mail:
info@hetoudetheehuys.nlVoorgaande nieuwsbrieven

facebook
Het Oude Theehuys werd
mede mogelijk gemaakt door:


Stichting Doen
Stichting Doen


Het Rabobankcooperatiefonds
Het Rabobankcoöperatiefonds


Oranje Fonds
Het Oranje Fonds


Het SKAN fonds
Het SKAN fonds


Het Fonds Psychische Gezondheid
Het Fonds Psychische Gezondheid


Britt-mode


Image
Marina Fotografie


Rotary Uitgeest Kennemerland

Interieurontwerp
Steina Thorvardsdottir


De Vree Architecten BNA

Buro Stof

BV Kantoorcentrum POA


en alle andere
Vrienden van het Theehuysspacer.png, 0 kB
Chansonnier Edouard en podiumdichteres Gisele Vranckx in het Oude Theehuys - zaterdag 10 augustus
Bonjour Brigitte, mijn naam is Edouard”, zo kwam begin deze zomer een mailtje binnen bij het Oude Theehuys: “ik ben een Franse zanger die net in Bakkum is verhuisd. Graag zou ik in het oude thee huys willen zingen. Heb je belangstelling? In de bijlage een eigen lied... maar mijn repertoire gaat ook om liederen van Charles Aznavour, J.Brel, Edith Piaf, Julien clerc, Gilbert Becaud, etc... D'accord ?” 
Een chansonnier in Bakkum? Edouard is in 1973 geboren in Frankrijk in de Bourgogne en kwam in 2001 naar Nederland. Hij begon zijn zangcarriere in een pop-band maar realiseerde zich al snel dat  zijn passie ergens anders ligt: chansonnier en singer/songwriter. Kortom, tijd voor een kennismaking met Edouard, chansonnier te Castricum. 
 
Image 
 
Dat geldt ook voor de van oorsprong Vlaamse Gisele Vranckx, podiumdichteres “van hart tot hart”. Ze won de publieksprijs van een landelijke gedichtenwedstrijd, werd uitgekozen tot dichttalent door de krant De Spits waarin ze geregeld publiceerde en verkozen als beste vrouwelijk slammer (slammen: een expressieve vorm van gedichten voordragen). Haar gedichten werden in Den Haag levensgroot geëxposeerd en geveild. Van haar debuutbundel “Licht en Donker” in 2007 was de eerste druk direct uitverkocht. Jongstleden mei 2013 kwam haar derde dichtbundel “levensproces” uit die eveneens meteen was uitverkocht. Haar grootste inspiratiebron is het leven met zijn ups en downs. Poëzie betekent voor haar communicatie van hart tot hart. 
Optredens op zaterdag 10 augustus van chansonnier Edouard en podiumdichteres Gisele Vranckx: Franse chansons en poezie gebracht in een sfeervolle omgeving, als het even kan op het terras. Om van te genieten bij al het heerlijks dat Het Oude Theehuys te bieden heeft. Er zijn geen entreekosten.
Zaterdag 10 augustus van 14 tot 16 uur in Het Oude Theehuys. Ingang Zeeweg, Dijk en Duin Castricum www.hetoudetheehuys.nl
 
Image 


 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates Joomla tutorials joomla themes