spacer.png, 0 kB

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11 - 17 uur

NB: Op zondag géén reserveringen mogelijkContactgegevens

Het Oude Theehuys
(terrein Duin en Bosch)
Oude Parklaan 8
1901 ZZ Castricum

tel: 0251-651949
e-mail:
info@hetoudetheehuys.nlVoorgaande nieuwsbrieven

facebook
Het Oude Theehuys werd
mede mogelijk gemaakt door:


Stichting Doen
Stichting Doen


Het Rabobankcooperatiefonds
Het Rabobankcoöperatiefonds


Oranje Fonds
Het Oranje Fonds


Het SKAN fonds
Het SKAN fonds


Het Fonds Psychische Gezondheid
Het Fonds Psychische Gezondheid


Britt-mode


Image
Marina Fotografie


Rotary Uitgeest Kennemerland

Interieurontwerp
Steina Thorvardsdottir


De Vree Architecten BNA

Buro Stof

BV Kantoorcentrum POA


en alle andere
Vrienden van het Theehuysspacer.png, 0 kB
Afsluiting Boekenweek

Hoed en de Rand op een literaire brunch

Op zondag 21 maart sluit het duo Hoed en de Rand de Boekenweek af in Het Oude Theehuys. Het duo speelt dan tijdens een literaire brunch het gedichtenprogramma ‘Jong, onstuimig en vrij’, met gedichten en liedjes die met het thema van de Boekenweek, de jeugd, te maken hebben. De literaire brunchgasten worden in Het Oude Theehuys om 10 uur ontvangen met koffie of thee en een stukje taart. Daarna speelt Hoed en de Rand, een troubadoursduo bestaande uit Peter van der Steen (zang en gitaar) en Jelle van der Meulen (zang en accordeon).

In het eerste deel van hun programma zingen ze een aantal eigen liedjes, waaronder ‘Liedje voor Lies’, met de beginregel ‘Jong, onstuimig en vrij sta jij aan de deur van de maatschappij’. Het is een liedje dat Peter ooit schreef ter gelegenheid van het slagen van de dochter van zijn vriendin voor het eindexamen. Maar vooral zingt het duo in dit eerste deel gedichten, van onder anderen Joke van Leeuwen, Annie M. G. Schmidt en Lucebert. Ook in het tweede deel van het Boekenweekprogramma presenteert Hoed en de Rand een mix van eigen liedjes en op muziek gezette gedichten.

Dichters die zeker ten gehore gebracht worden zijn Hagar Peeters (met het gedicht ‘Titaantjes’) en Ingmar Heytze van de jongere generatie en J.C. Bloem als vertegenwoordiger van de wat oudere poëzie. In de pauze van het programma zorgen de medewerkers van Het Oude Theehuys voor vers klaargemaakte biologische broodjes en na het tweede deel voor de inmiddels fameuze huisgemaakte soep.

De soep, de broodjes, de koffie of thee met taart en het muzikale poëzieprogramma van Hoed en de Rand zijn allemaal bij de prijs van € 15,00 inbegrepen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om verantwoorde sapjes of een misschien voor de zondagochtend minder verantwoord glaasje wijn of een speciaal biertje te bestellen.

Deze literaire brunch vindt plaats in Het Oude Theehuys (op het terrein van Dijk en Duin) op zondag 21 maart van 10.00 tot 12.00 uur en kost € 15,00 per persoon. Reserveren is gewenst, want vol is vol. Reserveren voor dit culturele eet- en drinkgebeuren kan in Het Oude Theehuys van woensdag tot zondag van 11.00 tot 17.00 uur, via telefoonnummer 0251-665456, maar het liefst via e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates Joomla tutorials joomla themes