spacer.png, 0 kB

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag van 11 - 17 uur

NB: Op zondag géén reserveringen mogelijkContactgegevens

Het Oude Theehuys
(terrein Duin en Bosch)
Oude Parklaan 8
1901 ZZ Castricum

tel: 0251-651949
e-mail:
info@hetoudetheehuys.nlVoorgaande nieuwsbrieven

facebook
Het Oude Theehuys werd
mede mogelijk gemaakt door:


Stichting Doen
Stichting Doen


Het Rabobankcooperatiefonds
Het Rabobankcoöperatiefonds


Oranje Fonds
Het Oranje Fonds


Het SKAN fonds
Het SKAN fonds


Het Fonds Psychische Gezondheid
Het Fonds Psychische Gezondheid


Britt-mode


Image
Marina Fotografie


Rotary Uitgeest Kennemerland

Interieurontwerp
Steina Thorvardsdottir


De Vree Architecten BNA

Buro Stof

BV Kantoorcentrum POA


en alle andere
Vrienden van het Theehuysspacer.png, 0 kB

Zon, taart en tapas bij Dansende Duinen

Het was een stralend, warm weekend en vrijdagavond stonden we op een zwoele zomeravond bij het openluchttheater van Duin en Bosch. Het festival werd geopend door de Fanfare van de eerste liefdesnacht. In de pauze en na afloop schonken we heerlijke wijn en zalige sapjes. Ook hadden we een verscheidenheid aan tapas. Wat kon een mensch nog meer wensen op zo'n mooie zomeravond...

Met dank aan Kristien Jansen van Theater Dansende Duinen,http://www.dansendeduinen.nl/ voor de perfecte organisatie en het bieden van deze unieke mogelijkheid voor Het Oude Theehuys. Mede dankzij  hulp van Roads medewerkers en vrienden was onze catering-vuurdoop zeer succesvol!

Zaterdag en zondag was er voor de gelegenheid een groot terras gemaakt voor Het Oude Theehuys. We verkochten ijs van Marx o Larry's, appeltaart van het Appeltaartimperium uit Haarlem (http://www.roadshelpt.nl/ ) thee van Mr Jones (http://www.mrjones.org/ ) verse koffie en sapjes.
Zaterdagmiddag was er bij Het Oude Theehuys  een optreden van poppenkast Pruttelpap uit Castricum. Jong en oud genoten op het grasveld van dit spannende verhaal, en na afloop een lekker ijsje! Ook was er een optreden van countryzanger Tom Hollander, met zijn gitaarklanken trok hij nog meer mensen naar het terras.
Zondagmiddag was er een recordaantal bezoekers bij Het Oude Theehuys aanwezig, men genoot zichtbaar van het sfeervolle optreden van Gerard Borst.
De appeltaarten, ijs koffie, thee en sapjes vonden zeer veel aftrek, we konden het bijna niet bijbenen! it alles was zeker niet mogelijk geweest zonder de inzet van Roadsmedewerkers en vele vrienden en bekenden. Heel veel dank hiervoor!

Voor ons werd duidelijk dat Het Oude Theehuys bestaansrecht heeft. Het maakte ontmoeting mogelijk tussen bewoners van Duin en Bosch, inwoners van Bakkum en Castricum, dagjesmensen en campingbewoners. De muziek, de zon, het eten en drinken en niet te vergeten de schitterende locatie, zorgden voor verbinding!
Zie ook artikel uit Dagblad Kennemerland van 27 augustus 2007

 Image 

 
< Vorige   Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
free joomla templates Joomla tutorials joomla themes